Info Praktijk

Algemeen:

  • Tarieven: een standaard consultatie kost 28 euro
  • Na 18u komt er een avondsupplement van 4 euro bij. Dit is volledig terugbetaald voor de patiënten met een GMD in onze praktijk.
  • Huisbezoeken kosten 40 euro.
  • Het GMD(globaal medisch dossier) bundelt al uw medische gegevens op één plaats. Zo kunnen we bij verwijzing de noodzakelijke gegevens uit dit dossier meegeven.Het beheren van uw dossier vergt voor ons tijd, ook buiten de momenten dat U op consultatie komt. Uw ziekenfonds betaalt hiervoor een jaarlijkse beheersvergoeding aan uw huisarts.Met een GMD betaalt U bij de huisarts minder remgeld. Bovendien gelden de voordelen van het GMD bij iedere huisarts uit onze praktijk.
  • Het is mogelijk om in de praktijk te betalen met Bancontact
  • In de meeste gevallen zal ook het “systeem derde betalende” toegepast worden. U betaalt dan enkel het remgeld en de rest ontvangt uw huisarts rechtstreeks van uw ziekenfonds.

– Onze praktijk is door het ICHO (Interuniversitair Centrum voor Huisartsen Opleiding) ook erkend als opleidingspraktijk, zodat geregeld een jonge arts, onder onze supervisie, zijn specialisatie tot huisarts in onze praktijk kan voltooien.

-Om een vertrouwensband te kunnen opbouwen adviseren wij u één huisarts te nemen als vaste arts. Bij afwezigheid van uw vaste huisarts kan u natuurlijk steeds terecht bij  één van de andere huisartsen van de groepspraktijk. Wij zijn géén concurrenten van elkaar en het is dus voor ons geen enkel probleem wanneer u eens een andere arts uit onze praktijk consulteert.

Patiëntenstop:

Onze groepspraktijk heeft momenteel een volledige patiëntenstop. Wij kunnen dus geen nieuwe patiënten meer inschrijven.